国产自操久久,9999在线观看,日韩中文字幕,中文字幕精品视频在线,5151精品国产人成在线观看,狠狠色综合久久婷婷色天使 ,国产精品一区二区男人吃奶

Unit 6 Going west 備課資料§3.5 句型轉(zhuǎn)換(人教版高三英語上冊教案教學(xué)設(shè)計)

發(fā)布時間:2016-1-2 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

完成B句,使其與A句意思相同或相近。(每空一詞)

1.A.By the way,what time does your watch say?

B.By the way,what time is it ?

答案:by your watch

2.A.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to continue with his research.

B.Although he had a disease of the brain which was getting worse,he decided to

his research.

答案:go on with

3.A.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has become a reality.

B.I’ve always dreamt of coming to China,and now my dream has .

答案:come true

4.A.I’m determined to enjoy myself as much as I can,even though I can’t see everything.

B.I’m determined to enjoy myself ,even though I can’t see everything.

答案:as much as possible

5.A.One of the towers is on the top of the hill,but the other buildings are easy to get to.

B.One of the towers is on the top of the hill,but the buildings are easy to get to.

答案:the rest of

6.A.Hopefully tomorrow will turn out to be a fine day.

B. tomorrow will turn out to be a fine day.

答案:It is hoped that

7.A.That is because this professor has a disease which prevent him from speaking.

B.That is because this professor has a disease which him speaking.

答案:stops/keeps;from

8.A.By the time he was 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

B. 21 years old he had already begun to notice that it was difficult to move around.

答案:By the age of

9.A.Why do people come to his lectures since he is difficult to understand?

B.Why do people come to his lectures since

him?

答案:it is difficult to understand

10.A.The truth is that everyone should help disabled people,not just the government.

B.The truth is that everyone should disabled people,not just the government.

答案:take care of

吉木萨尔县| 金沙县| 望都县| 安乡县| 胶南市| 新巴尔虎右旗| 宜丰县| 海丰县| 黄骅市| 霍州市| 衡南县| 五家渠市| 岗巴县| 宁安市| 皮山县| 霍州市| 石棉县| 栾城县| 柯坪县| 肇源县| 邵阳县| 从化市| 淮阳县| 屯昌县| 汕尾市| 太和县| 准格尔旗| 长葛市| 乐东| 清水县| 剑川县| 中西区| 磐石市| 青铜峡市| 巴彦淖尔市| 长葛市| 阳曲县| 荣成市| 嘉兴市| 甘德县| 内江市|