国产自操久久,9999在线观看,日韩中文字幕,中文字幕精品视频在线,5151精品国产人成在线观看,狠狠色综合久久婷婷色天使 ,国产精品一区二区男人吃奶

Unit 6 Going west 備課資料§3.4用動詞的適當(dāng)形式填空(人教版高三英語上冊教案教學(xué)設(shè)計)

發(fā)布時間:2017-10-28 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機(jī)版

1.My friends did what they could (help) me out when I was in difficulty.

答案:to help

2.Don’t be discouraged. (take) things as they are and you’ll enjoy every day of your life.

答案:Take

3.They didn’t like my suggestion that we (share) the cost of the trip.

答案:share

4.Professor Wang once (work) in Africa with wild animals for eight years.

答案:worked

5.-I ran my car into a tree yesterday.

-I suppose you (drive) too fast.

答案:were driving

6.Before they reached the house,a new wave came, (sweep) down trees and brought down some walls.

答案:swept

7.I lost my way in complete darkness and, (make) matters worse,it began to pour.

答案:to make

8. (produce) different kinds of pianos,the factory is sure they can satisfy people’s needs.

答案:Having produced

9.He (play) football with other boys when he should have been doing his homework.

答案:was playing

10.He kept looking at her, (wonder) whether he had seen her somewhere.

答案:wondering

尖扎县| 民县| 海宁市| 静安区| 桦川县| 桓台县| 图木舒克市| 衡水市| 巴彦县| 华亭县| 连城县| 南雄市| 漾濞| 隆昌县| 永胜县| 泰兴市| 岫岩| 湖南省| 贵港市| 清涧县| 南投县| 泾川县| 孝感市| 石嘴山市| 襄樊市| 苍溪县| 静海县| 眉山市| 唐山市| 安阳市| 依兰县| 沁阳市| 邵阳市| 综艺| 徐水县| 遂平县| 清河县| 达尔| 泸州市| 贵州省| 黄陵县|