国产自操久久,9999在线观看,日韩中文字幕,中文字幕精品视频在线,5151精品国产人成在线观看,狠狠色综合久久婷婷色天使 ,国产精品一区二区男人吃奶

Unit 6 Going west 備課資料●語篇領(lǐng)悟(人教版高三英語上冊教案教學設(shè)計)

發(fā)布時間:2016-2-6 編輯:互聯(lián)網(wǎng) 手機版

閱讀本單元對話與課文,完成下列各題:

§1.1細枝末節(jié)

1.The reason why my father wanted to go to California is that .

A.California was in desert

B.California was far away

C.California was a wonderful land described in a book

D.California was the largest state in the USA

答案:C

2.People moving to the west would meet in .

A.Kansas

B.California

C.Salt Lake Valley

D.Salt Lake Desert

答案:A

3.On which day did the author enter the Salt Lake Desert?

A.April 12. B.November 4.

C.October 15. D.December 25.

答案:B

4.Why did the travelers call their ninety-mile drive through the Salt Lake Desert the “Long Drive”?

A.Because the landscape was dry and barren.

B.Because water was salty and not drinkable.

C.Because their water supply was so low.

D.All of the above.

答案:D

5.After the travelers burnt their wagons,they had to go on their feet with another

miles to go.

A.2 500 B.500

C.90 D.45

答案:B

6.Why didn’t the author stay behind with the children and wait for help?

A.Because that meant he/she would die.

B.Because he/she knew that children were tiresome.

C.Because he/she knew that there was a wagon waiting for him/her.

D.Because he/she felt he/she could get a prize by his/her father.

答案:A

7.The animals almost ran when the travelers reached the edge of the desert,why?

A.Because they were tired and weak.

B.Because they had no burden.

C.Because they must have smelt the water.

D.Because they went back to their home.

答案:C

§1.2 推理判斷

8.How long did the author spend finishing the journey?

A.More than 40 months.

B.About 2 months.

C.About a year.

D.About a year and a month.

答案:A

9.From the text,we can infer .

A.the author and the travelers had to go all day and all night long

B.there was no oxen left when the travelers reached California

C.many travelers died when their days of hardship came to an end

D.it’s a long way to travel from the author’s hometown to California

答案:D

§1.3主旨大意

10.The best title of the text is .

A.A Journey To California

B.Long Drive

C.The Salt Lake Desert

D.Enjoy Your Life

答案:B

庆阳市| 嫩江县| 乐安县| 巴林左旗| 吴江市| 石台县| 麻城市| 滨海县| 江阴市| 乐昌市| 麦盖提县| 新晃| 玉门市| 车险| 安顺市| 新郑市| 赤水市| 甘肃省| 桃园市| 资阳市| 诸城市| 浮梁县| 宜昌市| 临邑县| 泸水县| 界首市| 长子县| 台山市| 得荣县| 垦利县| 竹溪县| 北宁市| 莱阳市| 开原市| 古交市| 咸阳市| 腾冲县| 寿光市| 大英县| 伊春市| 金山区|